karolina-aslani-site

Με αφορμή το νέο site της Καρολίνας Ασλάνη, η Ελένη Χάρου πλέκει το εγκώμιο της Καρολίνας και του συζύγου της Δημήτρη Λεβέντη, εκθειάζοντας την πορεία και τις υπηρεσίες τους στα Κύθηρα.

Γράφει η Ελένη Χάρου:

Ένα καινούργιο site

Πριν από χρόνια εγκαταστάθηκαν στον τόπο μας δυό πολύτιμοι άνθρωποι απ αυτούς που βρήκαν πολύ εύκολα το δρόμο για τα Κύθηρα. Παιδιά της μεγαλούπολης διάλεξαν τα Κύθηρα που τους κράτησαν για πάντα. Ο Δημήτρης και η Καρολίνα. Πολυτάλαντοι, καλλιεργημένοι, πολιτισμένοι, ενσωματώθηκαν πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα στη μικρή μας κοινωνία, μας αγάπησαν έτσι όπως είμαστε με τα προτερήματά μας και τα ελαττώματά μας, μπήκαν στη νοοτροπία μας, στον Κυθηραϊκό ψυχισμό, μας τραγούδησαν και μας σατίρισαν με πανέξυπνο και χαριτωμένο τρόπο, πρόσφεραν ανεκτίμητες υπηρεσίες στην Μέση Εκπαίδευση, μελέτησαν τη χλωρίδα μας, τις πηγές των Κυθήρων και γενικά το φυσικό πλούτο του νησιού, έγραψαν βιβλία, έστησαν παραστάσεις, έφτιαξαν σκηνικά, έστησαν υπέροχα κουκλοθέατρα, διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους, έγραψαν μέχρι μουσική για μαθητική παράσταση αρχαίας τραγωδίας!

Η Καρολίνα εκτός από εκπαιδευτικός πρόσφερε πολλά και στο Τοπικό Αρχείο Κυθήρων, υπηρετώντας με αγάπη και μεράκι και εκδίδοντας πρωτογενές αρχειακό υλικό. Τώρα, συνταξιούχος πια, έχει όλο το χρόνο για να ασχοληθεί με το μεγάλο ταλέντο της, τη ζωγραφική. Τα Κύθηρα με τη μυθολογία τους, την παράδοση, τη φύση, την καθημερινότητα, τους απλούς χαριτωμένους ανθρώπους, είναι πηγή έμπνευσης. Εσχάτως η σπουδαία εικαστικός εγκαινίασε ένα site, το οποίο αξίζει να επισκεφθούμε.

www.carolineaslani.com

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 − two =