Όταν η συζήτηση περιστραφεί γύρω από την εκγύμναση χεριών, οι περισσότεροι σκέφτονται τον δικέφαλο. «Να φτιάξω μεγάλα ποντίκια», αυτό είναι διαχρονικά το όνειρο κάθε εφήβου. Ή του κάθε αρχάριου. Επειδή όμως, στην ζωή δεν παραμένουμε για πάντα έφηβοι και επειδή στην γυμναστική δεν θέλουμε να κολλήσουμε στο στάδιο του αρχάριου, μοιραία έρχεται κάποια στιγμή η συνειδητοποίηση. Μετά της απαραίτητης πληροφόρησης, ότι ο τρικέφαλος μυς είναι το ίδιο σημαντικός για την ανάπτυξη ενός αρμονικά γυμνασμένου χεριού.

Για την ακρίβεια, είναι πιο σημαντικός, αν συνυπολογίσουμε δύο δεδομένα. Πρώτον, ότι είναι μεγαλύτερος από τον δικέφαλο. Και δεύτερον, ότι είναι τον τρικέφαλο που χρησιμοποιούμε στα περισσότερα από τα κινησιολογικά μοτίβα της καθημερινότητας, που αφορούν τα χέρια.

Πάμε λοιπόν να γυμνάσουμε τον τρικέφαλο του χεριού. Δεν θα χρειαστούμε βάρη. Πιο σωστά, θα χρησιμοποιήσουμε μόνο το βάρος του σώματός μας. Δίχως καν να είναι ανάγκη να έχουμε πρόσβαση σε κάποιου είδους εξοπλισμό, όπως μας δείχνει ο Ντάνιελ από FitnessFAQs, στο σημερινό βίντεο.

Μαζί του, θα εξερευνήσουμε μία πολύ βασική άσκηση. Την έκταση τρικεφάλου. Μια βασική προσθήκη στο ασκησιολόγιο κάθε άνδρα ή γυναίκας που επιθυμεί να ασχοληθεί με καλλισθενική γυμναστική.

Πάμε να την ανακαλύψουμε.

Μείνετε υγιείς. Μείνετε δυνατοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × 4 =