Έκτακτη επικαιρότητα: Εγκρίθηκε το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech

Ιστορική στιγμή για την Γηραιά Ήπειρο, καθώς ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ενέκρινε το πολυαναμενόμενο εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Με μια ιστορική απόφαση που πήρε το απόγευμα της Δευτέρας 21/12/20, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, έδωσε έγκριση για το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech και παράλληλα την ελπίδα ότι το φως στην άκρη του τούνελ της πανδημίας, θα αρχίσει πλέον να αχνοφαίνεται.

Η έγκριση αποφασίστηκε από την επιτροπή για τα ανθρώπινα φάρμακα (CHMP) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) στο πλαίσιο της αξιολόγησης του εμβολίου COVID-19 BNT162b2 που αναπτύχθηκε από την BioNTech και την Pfizer. Σκοπός της συνάντησης, σύμφωνα με τον ΕΜΑ, ήταν η αξιολόγηση πρόσθετων πληροφοριών που λαμβάνονται από την εταιρεία κατόπιν αιτήματος του Οργανισμού και η ολοκλήρωση της αξιολόγησης, εάν είναι δυνατόν.

Η έκτακτη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Δεκεμβρίου για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα διατηρηθεί εάν χρειαστεί, διευκρίνισε ο ΕΜΑ.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

00:31:37

Ιερά Μητρόπολη Κυθήρων – Το μήνυμα της Κυριακής (05-07-2026)

ΜΗΝΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ἠχητικό μήνυμα) ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ & ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΥΡΙΑΚΗ Ε'...

Ένα εικαστικό «Μετεώρημα» αφιερωμένο στον Νίκο Καρούζο

Ένα ξεχωριστό πολιτιστικό γεγονός αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον...
00:01:31

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινή φυλάκισης 5 ετών και 8 μηνών σε Μελά και Ρέππα

Βαρύτατες ποινές επεδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε δύο...

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για Ντόκο – Σαμαράς: «Ο κ. Ντόκος είναι ακόμα στη θέση του;»

Πολιτικές αντιδράσεις προκαλεί η υπόθεση της καταγεγραμμένης συνομιλίας του...

Ρώσοι φαρσέρ παγίδευσαν τον ΓΓ Εθνικής Ασφάλειας Θάνο Ντόκο

Μία «φάρσα» από τους Ρώσους φαρσέρ Vovan & Lexus...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img