Φωτογραφία Δημοτικού Κάμπινγκ στο Καψάλι στις 10.00 το πρωί, 20.08.2022. © Μανόλης Χάρος

Υπό απόλυτο έλεγχο και ασφάλεια βρίσκεται από τις 10.00 η ώρα το πρωί του Σαββάτου 20 Αυγούστου το Δημοτικό Κάμπινγκ Καψαλίου μετά την αποχώρηση των παράτυπων μεταναστών. Το Δημοτικό Κάμπινγκ κλειδώθηκε μετά την αποχώρηση των εθελοντών και θα παραδωθεί στην Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας που είναι και η διαχειρίστρια αρχή.

Παρά τις διακινούμενες πληροφορίες από επίσημα χείλη ότι επικρατεί μπάχαλο στο Δημοτικό Κάμπινγκ Καψαλίου, ο χώρος είναι καθαρός σε έκταση πάνω από 4 στρέμματα. Μοναδικό ζήτημα παραμένει η διαχείριση των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και ο καθαρισμός των WC.

Σε επικοινωνία που είχαμε τόσο με τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Κατσανεβάκη όσο και με τον ζωγράφο κ. Μανόλη Χάρο, μας διαβεβαίωσαν ότι όλα τελούν υπό τον έλεγχο Πολιτικής Προστασίας και εθελοντών. Ο κ. Κατσανεβάκης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι το «κάμπινγκ είναι κούπα» και εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους τους εθελοντές καθώς και στον πρόεδρο της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Ευάγγελο Βενάρδο για την παραχώρηση του χώρου. Τέλος μας ανέφερε ότι τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα διευθετηθούν οι όποιες εκκρεμότητες.

Για ότι νεότερο θα επανέλθουμε σύντομα.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

12 − six =