dimotiko-symvoulio

Αλλαγή στάσης από πλευράς δημάρχου φαίνεται ότι επιφυλάσει η συνενόηση με τα μέλη της οικονομικής επιτροπής για την επόμενη συνεδρίαση, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Χαρχαλάκης πρότεινε και τα μέλη συμφώνησαν να διεξαχθεί δια ζώσης. Να θυμίσουμε ότι οι προηγούμενες συνεδριάσεις είχαν πραγματοποιηθεί με email όπως πραγματοποιήθηκαν και οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, πράγμα που οδήγησε στην μαζική προσφυγή της αντιπολίτευσης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για να προσβάλει τις «παράτυπες» διαδικασίες των συνεδριάσεων.

Η επόμενη συνεδρίαση, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 22 Δεκεβρίου 2020, συμφωνήθηκε τελικά να διεξαχθεί δια ζώσης στο Δημαρχείο μία ημέρα μετά, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι. Να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι αυτές τις ημέρες αναμένεται η απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής πάνω στην προσφυγή της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με αυτή την εξέλιξη φαίνεται ότι ο δήμαρχος Κυθήρων παρουσιάζεται αρκετά διαλλακτικός και συνεννοήσιμος με τις άλλες παρατάξεις μετά από πολύ καιρό, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας διατυπώνονται συνεχώς διαμαρτυρίες από την αντιπολίτευση. Μάλιστα η αντιπολίτευση έφτασε να κατηγορεί τόσο τον δήμαρχο Κυθήρων και την παράταξή του για αντιδημοκρατικές συμπεριφορές όσο και τον πρόεδρο του Δ.Σ κ. Εμμανουήλ Στάθη για διεξαγωγή συνεδριάσεων με πολιτική χροιά «δικτατορίας».

Για την ενημέρωση των αναγνωστών μας στη συνεδρίαση θα μετέχουν τα εξής μέλη:

Μέλη από την Πλειοψηφία
ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΖΑΝΤΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΜΗΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Μέλη από τη Μειοψηφία

ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eighteen + one =