Στράτος Χαρχαλάκης

Με ανακοίνωση που λάβαμε στο Kythera.News όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης επιτίθενται στον Δήμαρχο Κυθήρων κο Χαρχαλάκη καταλογίζοντάς του αντιδημοκρατικές και αντιθεσμικές ενέργειες. Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν ότι ο δήμαρχος έχει καταργήσει τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και έχει αλλάξει τη διαδικασία λειτουργίας του σώματος. Τέλος ανακοινώνει την μαζική αποχή της από κάθε μεθοδευμένη διαδικασία. Ακολουθεί η ανακοίνωση.

Αγαπητοί συντοπίτες,

ο δήμαρχος για άλλη μια φορά προσπαθεί να παραπλανήσει γράφοντας ότι δεν θέλουμε να γίνουν έργα στο νησί και γι’ αυτό το λόγο τα καταψηφίζουμε.

Προφανώς θέλουμε να γίνονται και έργα στο νησί και μελέτες σύγχρονες και όχι του 2004!!

Ο λόγος που καταψηφίσαμε τον προϋπολογισμό είναι ο απαράδεκτος αποκλεισμός από την επεξεργασία του , η απουσία παρά τις διακηρύξεις συνεργασίας και σε πολλά σημεία και κοινής λογικής.

Επίσης, σύσσωμη η αντιπολίτευση απέχει από την παρωδία Δημοτικού Συμβουλίου που ο δήμαρχος έχει επιβάλει με πρόσχημα τον κόβιντ και σε συνεργασία με τον πρόεδρο του ΔΣ.

Από το Μάρτη έχουν καταργηθεί τα δημοτικά συμβούλια. Έγινε μόνο ένα τον Ιούλιο όπου ο δήμαρχος έλειπε ταξίδι. Κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα και εμπαίζει την κοινωνία βαφτίζοντας τηλεδιάσκεψη το email.

Λοιπόν όχι , δεν συμμετέχουμε στον εμπαιγμό. Δε συμμετέχουμε σε καμία τέτοια διαδικασία και απαιτούμε να αποκατασταθεί η δημοκρατία με προσφυγή μας στην εποπτεύουσα αρχή.

Το κείμενο υπογράφεται από όλους τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, μείζονος και ελάσσονος.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen − fifteen =