emmanouil-stathis

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η σύγκρουση της αντιπολίτευσης με τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Εμμανουήλ Στάθη καθώς με σημερινή τους ανακοίνωση τον κατηγορούν για εκτροπή και μάλιστα με… “κεφαλαία γράμματα”. Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης “Πρώτα ο Άνθρωπος”, που νωρίτερα σήμερα είχε δηλώσει ότι θα συμμετάσχει στην παράτυπη όπως υποστηρίζει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης με email, εξέδωσε ανακοίνωση αργά το απόγευμα της Τρίτης την οποία παραθέτουμε.

Ανακοίνωση Παράταξης “Πρώτα ο Άνθρωπος”

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Εμμανουήλ Στάθης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, δεν δέχθηκε να προσμετρήσει τις θετικές ψήφους της παράταξής μας «Πρώτα ο ‘Άνθρωπος» στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, με την αιτιολογία ότι εστάλησαν από τον επικεφαλής της παράταξης μας, ο οποίος βεβαίως είχε εξουσιοδοτηθεί για αυτή του την ενέργεια. Σημειώνουμε ότι η παράταξη του Δημάρχου είχε στο παρελθόν ακολουθήσει ακριβώς την ίδια διαδικασία. Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!

Είχε προηγηθεί κοινοποίηση προς τα Μ.Μ.Ε της θέσης της παράταξης στη σημερινή σενδρίαση:

Κύριε πρόεδρε του ΔΣ
Σας αποστέλλω τις ψήφους του συνδυασμού “πρώτα ο άνθρωπος” που αφορούν το έκτακτο ΔΣ με μοναδικό θέμα την  Έγκριση ίδρυσης και λειτουργίας Διθέσιου Δημοτικού Ειδικού Σχολείου στα Κύθηρα.
Για το κατεπείγον του θέματος Ναι
Παναγόπουλος Δημήτρης Ναι
Στυλιανός Μεγαλοκονόμος Ναι
Νικόλαος Μαγουλάς Ναι
Ιωάννης Καλλιγερος Ναι
Παρασκευάς Γεωργιλάς Ναι
Παρακαλώ όπως γραφτεί στα πρακτικά του ΔΣ το συνημμένο κείμενο
 

Παρά την πάγια θέση της παράταξής μας για αποχή από της συνεδριάσεις του Δ.Σ., όσο διαρκεί η συνειδητή φίμωση των δημοτικών συμβούλων από τη δημοτική αρχή και εσάς προσωπικά, με τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων δια ηλεκτρονικών μηνυμάτων που εσείς βαφτίζετε τηλεδιάσκεψη, σας ενημερώνουμε ότι στο μοναδικό θέμα του σημερινού έκτακτου δημοτικού συμβουλίου και λόγω της ιδιαίτερης βαρύτητας που αυτό έχει, συμμετέχουμε και ψηφίζουμε ΝΑΙ

 
Για τον συνδυασμό “Πρώτα ο Άνθρωπος”
 
Παναγόπουλος Δημήτρης
Στυλιανός Μεγαλοκονόμος
Νικόλαος Μαγουλάς
Ιωάννης Καλλίγερος

Παρασκευάς Γεωργιλάς

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 + 17 =