Αντικύθηρα

Απεβίωσε το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Σεπτέμβρη του 2022, σε ηλικία 68 ετών, ο δραστήριος Αντικυθήριος Μανώλης Χαρχαλάκης του Γεωργίου, σκορπώντας απέραντη θλίψη στο μικρό νησί των Αντικυθήρων, από τον ξαφνικό και απρόσμενο θάνατό του. Ο αείμνηστος είχε ζήσει πολλά χρόνια στην Αυστραλία όπου εργάστηκε στο χώρο της εστίασης, ενώ στα μέσα της δεκαετίας του 1980 επέστρεψε οριστικά στον τόπο του τα Αντικύθηρα, όπου διορίστηκε Αγροφύλακας. Μετά την κατάργηση της Αγροφυλακής μετατάχθηκε στο Δασονομείο Κυθήρων όπου υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια μέχρι και τη συνταξιοδότησή του.

Υπήρξε επί πολλά χρόνια Ταμίας της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Αγ. Μύρωνος Αντικυθήρων καθώς και ιεροψάλτης στο μικρό νησί. Ήταν άνθρωπος πολύ δραστήριος και με μεγάλη κοινωνική προσφορά, ενώ είχε διατελέσει επί σειρά ετών και Κοινοτικός Σύμβουλος Αντικυθήρων. Ήταν παντρεμένος με τη Χρυσούλα Προγουλάκη και είχε αποκτήσει 4 παιδιά: την Ελένη, το Γιώργο (Πρόεδρο της Κοινότητας Αντικυθήρων), τον Τάσο και το Νίκο.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου είχε υποστεί ισχαιμικό εγκεφαλικό και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου μετά από επιπλοκές, απεβίωσε σήμερα 01 Σεπτεμβρίου.

Συλλυπητήρια στους οικείους και την οικογένειά του.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eighteen − eighteen =