Ανασύρθηκε η σορός στο Διακόφτι

Για ύβρη κάνουν λόγο κάτοικοι του νησιού

Ένα μήνα μετά το τραγικό ναυάγιο στο Διακόφτι Κυθήρων, σήμερα το πρωί πολίτες βρέθηκαν στο σημείο του συμβάντος και εντόπισαν ένα νέο πτώμα που είναι σχεδόν βέβαιο ότι παραπέμπει στους αγνοούμενους εκείνης της τραγικής νύχτας. Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 8 Οκτωβρίου ξεκίνησε από το Λιμενικό Σώμα η επιχείρηση ανάσυρσης των πτωμάτων. Τις ίδιες ώρες, στα βράχια, ακριβώς πάνω από το σημείο του ναυαγίου, στέκονταν με αγωνία οι συγγενείς των αγνοουμένων, που είχαν έρθει από διάφορα μέρη της Ευρώπης, για να τους αναζητήσουν. Η τελευταία επίσημη ενημέρωση σχετικά με τις έρευνες  έγινε από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος στις 11 Οκτωβρίου με το συνολικό αριθμό των σορών να ανέρχεται στις εννέα (06 άνδρες και 03 γυναίκες).

Ακόμη και σήμερα Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, τα συντρίμμια του ναυαγίου βρίσκονται στο βυθό των δύο μέτρων βάθους χωρίς να έχει καθαριστεί η περιοχή. Σημειώνεται ότι οι λιμενικές αρχές ενημερώθηκαν για τη σωρό στο σημείο του ναυαγίου. Στο λιμάνι του Διακοφτίου βρίσκεται από το πρωί σκάφος του λιμενικού, ενώ η σωρός ανασύρθηκε τις απογευματινές ώρες.

Για ύβρη κάνουν λόγο κάτοικοι του νησιού

«H ύβρις συνεχίζεται. Αυτή τη στιγμή, 25 μέρες μετά τις «εξονυχιστικές» έρευνες του βραβευμένου μας Λιμενικού για αγνοούμενους, και αφού οι συγγενείς των πνιγμένων βρήκαν μόνοι τους την τελευταία σορό που βρέθηκε, μέλη της ομάδας μας με μια απλή βόλτα στο σημείο της τραγωδίας πήραν αυτή τη φωτογραφία», γράφει κείμενο που υπογράφουν κάτοικοι των Κυθήρων.

 

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Θετικά είναι τα πρώτα στοιχεία για την τουριστική χρονιά φέτος στην Κρήτη

Θετική εικόνα για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου...

Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη “Γαλάζια Πατρίδα”

Η αναβολή της ψήφισης του νομοσχεδίου για τη «Γαλάζια...

Θέμα παράτασης για το αποχετευτικό στη Δημοτική Επιτροπή Κυθήρων

Σε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Κυθήρων παραπέμπονται...

Γ.Ν. – Κ.Υ. Κυθήρων: Οι τελευταίες ανακοινώσεις και δραστηριότητες της Διοίκησης

Σειρά ανακοινώσεων εξέδωσε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου -...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img