Την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά την αγωνιστική εκδοχή του Ju Jitsu, είχαν όσοι παραβρέθηκαν στον μώλο της Αγίας Πελαγίας, την Παρασκευή, 29 Ιουλίου, στα πλαίσια του “7ου Λεύκαρος Tour and Training Martial Arts” που διοργανώθηκε στο νησί των Κυθήρων, το τετραήμερο 28-31 Ιουλίου.

Το διαδραστικό μάθημα αυτοάμυνας, περιελάμβανε και αγώνα επίδειξης “Duo System”, με τους Θεοδόση Σερπάνο και Σταμάτη Μπόικο του “Α.Σ. Λεύκαρος” να επιδίδονται σε μια αλληλουχία αγωνιστικών λαβών με πλήρη πειθαρχία και αγωνιστική προσήλωση.

Όπως τόνισε ο συντονιστής του event, head Instructor στην εταιρεία “Lefkaros Ju Jitsu Club” και Ομοσπονδιακός προπονητής στο Ju Jitsu, Γιώργος Ζαντιώτης, η πολεμική τέχνη του Ju Jitsu είναι προ-Ολυμπιακό αγώνισμα και βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναγνωριστεί από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Είναι, μάλιστα, αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενώ τα παιδιά που διακρίνονται σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, παίρνουν μοριοδότηση και μπαίνουν δίχως εξετάσεις στα πανεπιστήμια.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nine + one =