lefkaros-tour-training
Νίκος Αντωνάκης - Kythera.News

Γεύση πολεμικών τεχνών είχαν την ευκαιρία να πάρουν όσοι παραβρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, 29 Ιουλίου στον μώλο της Αγίας Πελαγίας για να παρακολουθήσουν το διαδραστικό μάθημα αυτοάμυνας και επίδειξης Ju Jitsu από τον “Α.Σ. Λεύκαρος”, στα πλαίσια του “7ου Λεύκαρος Tour and Training Martial Arts”.

Το σπουδαίο αθλοτουριστικό πρόγραμμα διοργανώνεται από τον “Α.Σ. Λεύκαρο” και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Πελαγίας, σε συντονισμό του Γιώργου Ζαντιώτη, head Instructor στην εταιρεία “Lefkaros Ju Jitsu Club” και Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ju Jitsu. Είναι, μάλιστα, η 5η από τις συνολικά 7 φορές που έχει τελεστεί, που η συγκεκριμένη διοργάνωση επισκέπτεται το νησί των Κυθήρων.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίδειξη σε τεχνικές αυτοάμυνας στο άθλημα του Ju Jitsu από τις μαθήτριες και τους μαθητές του “Lefkaros Ju Jitsu Club”, πολλοί από τους οποίους κουβαλούν μεγάλες διακρίσεις σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο. Το τέλος, μάλιστα, περιελάμβανε και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τους παρευρισκομένους, καθώς δόθηκε η δυνατότητα στο κοινό να συμμετάσχει στα δρώμενα. Μια πλημμυρίδα από παιδιά, Τσιριγωτάκια και μη, που παρακολουθούσαν μαγεμένα τα καθέκαστα, πήραν “το βάπτισμα του πυρός” στην τέχνη του Ju Jitsu και δεν αποκλείεται, κάποια από αυτά να στελεχώσουν στο μέλλον τον Α.Σ. Λεύκαρο και τις εθνικές μας ομάδες.

Το Kythera.News ήταν εκεί για να καλύψει την εκδήλωση και σας παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από μια βραδιά που θα μείνει αλησμόνητη σε όσους την έζησαν.

Το πρόγραμμα του “7ου Λεύκαρος Tour and Training Martial Arts”, συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο, Κυριακή, 31 Ιουλίου.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seven + three =