Ένα θέμα που δυστυχώς βρίσκεται σε έξαρση στην επικαιρότητα των τελευταίων εβδομάδων, απασχολεί την θεματολογία του σημερινού βίντεο. Πολλοί άνθρωποι, κυρίως γυναίκες αλλά και άντρες, έφτουν στις μέρες μας θύματα βίας με σεξουαλικά κίνητρα.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον/την σύντροφό μας σε μια τέτοια περίπτωση; Πόσο σημαντικό είναι να μάθουμε να ακούμε, να δείχνουμε ανοχή, ώστε να μην τροφοδοτούμε τα αισθήματα ενοχής τόσο του ιδίου αλλά και του ίδιου μας του εαυτού. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, οπότε, σε κάθε περίπτωση απαιτείται υπομονή στην διαχείριση της κατάστασης, ώστε το άτομο να επανέλθει σταδιακά στην πρότερη ζωή του, μέρος της οποίας είμαστε και εμείς.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

sixteen − 13 =