ζυγαριά της δικαιοσύνης

Απαντήσεις στην ανακρίτρια δίνει ο κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία δικηγόρος, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να αποδεχθεί κατά την απολογία του, την κατηγορία για πράξεις βίας σε βάρος της συζύγου του.

Ο δικηγόρος που ξεκίνησε να απολογείται για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του, που έχει ξεκινήσει, θα ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις του, εκφράζοντας την συντριβή του για το περιστατικό που τον έφερε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η δικαστική λειτουργός πριν την απολογία, φαίνεται να έλαβε καταθέσεις μαρτύρων που προτάθηκαν από την πλευρά του κατηγορούμενου προς υπεράσπισή του. Έτσι στο ανακριτικό γραφείο φέρεται να βρέθηκαν και να έδωσαν κατάθεση η πρώην σύζυγος και η κόρη του κατηγορούμενου, καθώς και γνωστός συνάδελφος και κουμπάρος του.

Στα δικαστήρια βρίσκονται από το πρωί σε συμπαράσταση του ποινικολόγου συγγενικά του πρόσωπα.

Ο δικηγόρος συνελήφθη, μετά την γνωστοποίηση του περιστατικού στις αρχές από γιατρό ιδιωτικής κλινικής που κλήθηκε να περιθάλψει την σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα όταν μαζί με τον σύζυγό της πήγαν στα επείγοντα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το ζευγάρι φέρεται να ισχυρίστηκε πως τα τραύματα της γυναίκας προήλθαν από πτώση της στην σκάλα του σπιτιού τους, εκδοχή ωστόσο που φαίνεται να μην προέκυπτε από τα τραύματα που έφερε η γυναίκα, τα οποία υποδείκνυαν ανθρώπινη ενέργεια.

Ο δικηγόρος παρέμεινε υπό κράτηση το βράδυ και λίγο πριν τις οκτώ το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

20 − ten =