Η ασφυκτική κατάσταση στα νοσοκομεία της Ινδίας, επιδεινώθηκε περισσότερο, εξαιτίας της εμφάνισης μιας νέας, μυστηριώδους ασθένειας, η οποία καταγράφει ήδη έναν νεκρό και εκατοντάδες νοσηλευόμενους.

Όπως αναφέρει και το CNN, έχουν ανιχνευθεί στο αίμα ασθενών που νοσηλεύονται στην πολιτεία Άντρα Πραντές, μεγάλες ποσότητες μολύβδου και νικελίου.

Στους ασθενείς παρατηρήθηκε μια σειρά συμπτωμάτων, όπως επιληπτικές κρίσεις (με μέγιστη διάρκεια τα 5 λεπτά), απώλεια συνείδησης και ναυτία.

Έρευνα που διεξήχθη από ομάδα του Ινδικού Ινστιτούτου Ιατρικών Επιστημών (AIIMS), επιβεβαίωσε στα προκαταρκτικά της αποτελέσματα, την ύπαρξη υπερβολικών τιμών στα επίπεδα μολύβδου και νικελίου στο αίμα των ασθενών.

Από τα 505 άτομα που έχουν μέχρι στιγμής νοσηλευτεί, τα 300 έχουν ήδη πάρει εξιτήριο ενώ ο άνδρας που έχασε την ζωή του ήταν 45 ετών, χωρίς κάποια άλλη πάθηση καταγεγραμμένη στο ιστορικό του.

Η αγνώστου προέλευσης ασθένεια, ανιχνεύτηκε το περασμένο Σάββατο στην αρχαία πόλη Ελούρου, της πολιτείας Άντρα Πραντές, που είναι ανάμεσα στις πλέον μαστιζόμενες από τον κορονοϊό σε όλη την Ινδία.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three + fourteen =