Θεόδωρος Δρίτσας

Κλιμάκια μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Κυθήρων με τη συμμετοχή του υποψήφιου στην Α΄ Πειραιά και Νησιών Θοδωρή Δρίτσα περιόδευσαν στα χωριά των Κυθήρων το τριήμερο 5-7 Ιουνίου.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας έως το μεσημέρι της Τετάρτης, επισκέφτηκαν τη Χώρα, τον Ποταμό, το Λιβάδι, τον Αβλέμονα, τους Καρβουνάδες, τα Μητάτα, το Μυλοπόταμο, την Αγία Πελαγία, κάνοντας σύντομες στάσεις και σε αρκετά ακόμα χωριά του νησιού. Συναντήθηκαν με πολίτες Τσιριγώτες και Τσιριγώτισσες όλων των ηλικιών, με καταστηματάρχες, με επαγγελματίες, με εργαζόμενους και εργαζόμενες σε υπηρεσίες, με εκπαιδευτικούς και με αγρότες και αλιείς. Συναντήθηκαν επίσης με ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, εκφραστές της ιστορικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής των Κυθήρων.  Όλες οι συζητήσεις που έγιναν είχαν ξεχωριστό ενδιαφέρον και ουσία τόσο για τα τοπικά ζητήματα όσο και για τις γενικότερες πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις.

Ανανεώσαμε τη δέσμευσή μας ότι το Φθινόπωρο, στις νέες συνθήκες, θα συνεχίσουμε το διάλογο με την τοπική κοινωνία και προαναγγείλαμε ότι τις επόμενες μέρες, θα επισκεφτεί το νησί και η Κατερίνα Λογοθέτη, επίσης υποψήφια βουλεύτρια στην Α΄ Πειραιά και Νησιών.

Στις συναντήσεις με τους κατοίκους, από την πλευρά μας προβλήθηκε η ανάγκη στήριξης και ενίσχυσης του κύριου αναχώματος στην παντοκρατορία της Νέας Δημοκρατίας, στις εκλογές της 25 Ιουνίου.

Η εκλογική στήριξη των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για μια δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους είναι απαραίτητος όρος για τον περιορισμό των επιπτώσεων στα εισοδήματα, στη στέγαση, στη δημόσια υγεία και παιδεία και στη νησιωτικότητα. Αυτές οι επιπτώσεις από  τις δρομολογημένες πολιτικές της Δεξιάς παράταξης θα επηρεάσουν αρνητικά τη μεγάλη πλειοψηφία των νοικοκυριών και των εργαζομένων εάν δεν βρουν απέναντί τους μια σύγχρονη ισχυρή δημοκρατική Αριστερά και ένα μαζικό κίνημα.

Ο Θοδωρής Δρίτσας υπογράμμισε ότι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νησιών μας μπορούν να στηρίξουν την πρόοδό τους εφόσον ασκούνται και φιλολαϊκές κλαδικές πολιτικές σε κρίσιμους τομείς όπως π.χ. της αλιείας και της κτηνοτροφίας.

Οι βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με όση δύναμη τους δώσει ο ελληνικός λαός, θα σταθούν συνεπείς στην προβολή των δικαιωμάτων των νησιωτών για ισοτιμία και ευκαιρίες για δίκαιη ανάπτυξη.

Παρακολουθείστε τέλος τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Θοδωρής Δρίτσας στον τοπικό σταθμό ADELIN και στο δημοσιογράφο κ. Τάκη Πολίτη τον οποίο και ευχαριστούμε για την ευγενική πρόσκληση.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × two =