erxetai-kai-astynomia-meson-koinonikis-diktyosis

Με τίτλο «Νέα πρόκληση από την Ελλάδα στο Αιγαίο» η εφημερίδα Σοζτζού, που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, κάνει λόγο για «κλιμάκωση της έντασης» από πλευράς Ελλάδας, επειδή ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε «τρία τουρκικά νησιά», τα οποία «τελούν υπό ελληνική κατοχή».

«Μια νέα κίνηση από την Ελλάδα, που έχει καταλάβει, από το 2004, 19 νησιά και μία τουρκική βραχονησίδα στο Αιγαίο έχει αυξήσει την ένταση. Ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα υπό ελληνική κατοχή νησιά Θύμαινα, Φούρνοι και Ικαρία, σε απόσταση 10-12 μιλίων από την περιοχή του Κουσάντασι του Αϊδινίου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός συνοδευόταν από υπουργούς του κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος μετέβη στα νησιά με στρατιωτικό ελικόπτερο έγινε δεκτός από στρατιωτικό άγημα. Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε στρατιωτικές μονάδες στα τρία νησιά και έλαβε ενημέρωση. Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε με ιατρικό προσωπικό και πολίτες που εμβολιάστηκαν, έδωσε επίσης μία πολιτική παράσταση. «Είμαστε εδώ για να επιβλέψουμε τη διαδικασία εμβολιασμού. Δεν έχουμε πάψει να ενδιαφερόμαστε για τα μικρά νησιά του Αιγαίου, ειδικά για τα ακριτικά νησιά και τις κοινότητές τους, θα κάνουμε τη ζωή ευκολότερη για τους κατοίκους, μειώνοντας τους φορολογικούς συντελεστές στα νησιά’».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

14 − 2 =