Το Κουαρτέτο έρχεται στα Κύθηρα και θα μας διασκεδάσει σε δύο μοναδικές εμφανίσεις στον πολυχώρο «Ζείδωρος» στο Καψάλι, στις 5 και 6 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:30.

Εισιτήρια στην είσοδο. Πληροφορίες: 2736 038212.

Ποιο είναι το κουARTέτο

Το κουARTέτο γεννήθηκε το 2014 από τις καλλιτεχνικές ανησυχίες τεσσάρων φίλων μουσικών που με κοινή αισθητική ένωσαν τις δυνάμεις τους επιχειρώντας να επιτύχουν μια διαφορετική ανάγνωση γνωστών και αγαπημένων μελωδιών και τραγουδιών (διεθνών και ελληνικών), όλα προσαρμοσμένα και δομημένα στην ενορχηστρωτική εκδοχή ενός όχι τόσο συνηθισμένου κουαρτέτου.

Το πρόγραμμά του καλύπτει μια μεγάλη διαδρομή ξεκινώντας από τον Piazzolla με ενδιάμεσους σταθμούς ( ενδεικτικά) τον Piovani, Moricone, Galiano (κ.α.) για να περάσει στον Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο (κ.α.) και να καταλήξει στον Τσιτσάνη σε μια ορχηστρική προσπάθεια να τραγουδήσουν τα όργανα, όχι – ασφαλώς- απαξιώνοντας τον τραγουδιστή και το στίχο, αλλά υπονοώντας τους στο εσωτερικό νόημα της μουσικής και στην ξεχωριστή ιδιαιτερότητα του κάθε οργάνου. Επίσης περιλαμβάνει και συνθέσεις των μελών του.

ΤΟ ΚΟΥARTΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ( ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ) ΟΙ:

Οι ενορχηστρώσεις – διασκευές γίνονται από κοινού με τελική ευθύνη του Β.Δρογκάρη.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seven − 1 =