Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει! Το Δέντρο της Αγάπης στην αίθουσα του Κυθηραϊκού Συνδέσμου στην Χώρα Κυθήρων το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στις 3 μ.μ. Διαβάστε την ανακοίνωση του Ωδείου Αναγέννηση: 

Το Δέντρο της Αγάπης – Αλλαγή χώρου εκδήλωσης!

Η πρόγνωση του καιρού για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μας αναγκάζει να μεταφέρουμε την εκδήλωση από τον χώρου του Ωδείου Αναγέννηση στο Λιβάδι στην αίθουσα του Κυθηραϊκού Συνδέσμου στην Χώρα Κυθήρων το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 στις 3 μ.μ.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας.
Ωδείο Αναγέννηση

Το δέντρο της αγάπης ανοίγει τα κλαδιά του στα Κύθηρα και σας περιμένει να το στολίσετε! Είναι μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ιδέα και χορηγία της κ. Ειρήνης Βλάχου, που διοργανώνουν το ωδείο Αναγέννηση Κυθήρων και η χορωδία Κεύθος. Στόχος μας, τα παιδιά του νησιού μας να νιώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων, της αλληλεγγύης και τη χαρά της προσφοράς.

Αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν για τους σκοπούς του σωματείου.

Η γιορτή θα πλαισιωθεί καλλιτεχνικά από την Χορωδία Κεύθος, την Φιλαρμονική Ποταμού Κυθήρων, την Παιδική Χορωδία του Ωδείου Αναγέννηση καθώς και τους σπουδαστές του , με μουσικά και θεατρικά δρώμενα.

Μικροί και μεγάλοι θα έχετε τη δυνατότητα να… προσφέρετε, αγοράζοντας χειροποίητες χριστουγεννιάτικες μπάλες με τις οποίες θα στολίσουμε το Δέντρο της Αγάπης.

Θα προσφερθούν κεράσματα και ο Άη Βασίλης θα μοιράσει δώρα στους μικρούς μας φίλους.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 − 8 =