Το αεροδρόμιο αλλάζει όψη!

Στην παραμονή των εορτασμών για το «Χρυσό Ιωβηλαίο» ύπαρξης, το αεροδρόμιο Κυθήρων ετοιμάζεται να υποδεχτεί την δεύτερη πενηκονταετηρίδα λειτουργίας, «φορώντας τα καλά του.»

Ενώ το θέμα της επέκτασης του διαδρόμου στο αεροδρόμιο Κυθήρων – θέμα με το οποίο ασχολήθηκε σε εκτενές ρεπορτάζ το Kythera.News, εδώ και εδώ – , παραμένει μετέωρο, έχουν δρομολογηθεί τα έργα εξωραϊσμού του κεντρικού κτιρίου, που αναμένεται να διορθώσουν ατέλειες που υπόκεινται στη φθορά του χρόνου, να βελτιώσουν την λειτουργικότητα των εσωτερικών χώρων και να αναβαθμίσουν την αισθητική της κύριας πύλης εισόδου του νησιού, σε μια χρονιά, όπου ο Κρατικός Αερολιμένας Κυθήρων ετοιμάζεται να γιορτάσει το «Χρυσό Ιωβηλαίο», με μια σειρά εκδηλώσεων καθόλη την διάρκεια του 2021.

50 ΧΡΟΝΙΑ LOGO GR ΙΩΒΗΛΑΙΟ

Τα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 133.920€, έχουν ανατεθεί στην ανάδοχο εταιρεία Π. Metal Recycle Μονοπρόσωπη ΙΚΕ και θα αφορούν «εξωτερική τοιχοποιία στο χώρο διακίνησης αποσκευών και επισκευή μεταλλικού στεγάστρου εισόδου και διαφώτιστων στον ΚΑΚΘΩ».

Διαβάστε αναλυτικά τί προβλέπεται για τον αεροσταθμό, στο σχετικό Δελτίο Τύπου:

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου στη Σίφνο

Ελικόπτερο κατέπεσε στη Σίφνο στην περιοχή Θόλος κοντά στο...

Monsieur Minimal live στα Κύθηρα

Ο Monsieur Minimal γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου, πολυ-συμμετοχικού...

2η Ανοιχτή Επιστολή Simone Perotti (en)(it)

Στη Σάμο φέτος οι τουρίστες είναι λίγο λιγότεροι από...

Πρόωρες εκλογές; Τα email του ΥΠΕΣ στους εκλογείς του εξωτερικού και η χρονική συγκυρία

Νέα συζήτηση γύρω από τα σενάρια πρόωρης προσφυγής στις...

Εικαστική Έκθεση: «Αρχεία της Στάχτης»

Οι πολυθεματικές δράσεις «Μετά τη Στάχτη – Τέχνη, Μνήμη...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img