Εδράζεται η τάση προς την μονογαμία ή την πολυγαμία στην δομή του εγκεφάλου; Σε ποιο ποσοστό καλωδιώνεται ο εγκέφαλος του άνδρα στην κατεύθυνση της εναλλαγής συντρόφων πέραν της αποκλειστικής σχέσης και ποιο είναι το αντίστοιχο ποσοστό για εκείνους που μένουν προσκολλημένοι ρομαντικά και σεξουαλικά σε έναν σύντροφο;

Στο σημερινό βίντεο, η ψυχολόγος/σεξολόγος Τάνια Μπαταλαμά παρουσιάζει τα αποτελέσματα μελέτης για την ανταπόκριση αντρών με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό στην επιλογή ερωτικών συντρόφων σε εξωτερικά ερεθίσματα που επιχειρούν να ερμηνεύσουν την εκάστοτε επιλογή με βάση τα μηνύματα που δέχεται και επεξεργάζεται ο εγκέφαλος.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × three =