μετανάστες στα Κύθηρα

Με ανακοίνωσή του το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος αναφέρει ότι μία σορός αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κυθήρων στη θαλάσσια περιοχή νότια του λιμένα Διακοφτίου. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες αναγνωστών μας η σορός εντοπίστηκε πρώτα από πολίτες οι οποίοι στη συνέχεια ενημέρωσαν την λιμενική αρχή όσο και το Kythera.News. Η σορός μεταφέρθηκε στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων Λακωνίας για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής. 

Χθες υπήρξε αντίδραση  για το συμβάν από κατοίκους των Κυθήρων οι οποίοι με ενυπόγραφη ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για ύβρη η οποία συνεχίζεται στο ζήτημα της διαχείρισης των ερευνών του ναυαγίου.

Υπενθυμίζεται ότι η περιοχή του ναυαγίου δεν έχει καθαριστεί από τα συντρίμια του μοιραίου σκάφους εδώ και ένα μήνα, ενώ συνεχίζουν να υπάρχουν αγνοούμενοι σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κυθήρων, μια σορός άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή νότια λιμένα Διακοφτίου ν. Κυθήρων.

Η ανωτέρω σορός, ανασύρθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο λιμένα Νεάπολης Βοιών και από εκεί στη Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων Λακωνίας.

Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή».

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 − two =