sinantisi-xristoforou-boutsikaki

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας Χριστόφορος Μπουτσικάκης. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα της Περιφέρειας του Πειραιά και των Νησιών καθώς και σε ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής μετέφερε στον Πρωθυπουργό την ικανοποίηση των Πειραιωτών για την επέκταση του μετρό στη πόλη καθώς και για τις αναπτυξιακές δυνατότητες που προσφέρει αυτή η εξέλιξη.  Επιπλέον επισημάνθηκε η ενίσχυση της τουριστικής εικόνας της Ελλάδας και η ανάδειξη των νησιών της Περιφέρειας ως διεθνών τουριστικών προορισμών.

Εκτενώς αναφέρθηκαν και στο θέμα της ενεργειακής κρίσης και τα μέτρα στήριξης που εφαρμόζονται σε εθνικό επίπεδο. Ειδικότερα δε, στις νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει λάβει η Κυβέρνηση για φθηνότερες μορφές ενέργειας μέσω της αξιοποίησης των ΑΠΕ. Η συζήτηση επεκτάθηκε και στο μείζονος σημασίας θέμα της τουρκικής προκλητικότητας. Η Ελλάδα αναβαθμίζει την Εθνική της Άμυνα  και αναπτύσσει δυναμική διπλωματική πολιτική διεθνοποιώντας το πρόβλημα και τον δογματισμό της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής.

Ο Βουλευτής ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για το ενδιαφέρον που δείχνει ακούγοντας με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις που αφορούν το μέλλον και την περαιτέρω ανάπτυξη του Πειραιά και την Νησιών.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

six + fifteen =