Αλλάζει το σκηνικό του καιρού μέσα στις επόμενες ώρες καθώς «προ των πυλών» βρίσκεται νέο κύμα κακοκαιρίας σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Πιο συγκεκριμένα, ένα ψυχρό μέτωπο από την περιοχή των βορειοδυτικών Βαλκανίων μετατοπίζεται προς τα ανατολικά με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό του καιρού.

Πού θα πλήξει η κακοκαιρία

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τι τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Σήμερα Πέμπτη έχουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες ήδη στο βόρειο Ιόνιο και τα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τμήματα. Το σύνολο της Δυτικής χώρας θα καλύψουν σιγά-σιγά όσο περνούν οι ώρες τα φαινόμενα και θα καλύψουν τα 2/3 της χώρας με εξαίρεση τα νότια και την Κρήτη.

Στην Αττική

Στην Αττική αναμένουμε λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν το απόγευμα όπου θα εκδηλωθούν βροχές και πρόσκαιρες τοπικές καταιγίδες. Λόγω νοτιάδων ο υδράργυρος θα προσεγγίσει τους 24 βαθμούς.

Μπόρες και πρόσκαιρες καταιγίδες το πρωί μετά το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί με τον υδράργυρο να φτάνει τους 19 βαθμούς.

Μεγάλη προσοχή το διήμερο του Σαββατοκύριακου

Έρχονται διαδοχικά κύματα κακοκαιριών σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη όπου θα έχουμε βροχές με τον μετεωρολόγο να συστήνει την προσοχή το Σαββατοκύριακο, όπου έρχεται όπως είπε μια γενικευμένε κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

thirteen + 5 =