Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Κυθήρων: Όχι στη συγχώνευση τμημάτων!

Παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Γενικού Λυκείου Κυθήρων την Δευτέρα το πρωί: «Θα είμαστε όλοι εκεί! Βοηθήστε μας να ακουστούμε! Ελάτε μαζί μας!»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Κυθήρων, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024, στις 8:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί Παράσταση Διαμαρτυρίας στην είσοδο του Γενικού Λυκείου Κυθήρων. Ο Σύλλογος καλεί όλους τους γονείς, τους μαθητές και τους κατοίκους του νησιού να συμμετάσχουν δυναμικά στην κινητοποίηση, με κεντρικό σύνθημα: «ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ».

Η κινητοποίηση αυτή αποτελεί απάντηση στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τη συγχώνευση των τμημάτων του Λυκείου, γεγονός που προκαλεί ανησυχία και αντιδράσεις από την πλευρά των γονέων και των μαθητών. Σύμφωνα με τον Σύλλογο, η συγχώνευση των τμημάτων θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ποιότητα της εκπαίδευσης και θα αυξήσει την πίεση στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς, δημιουργώντας δυσκολίες στη διδασκαλία και στη μαθησιακή πορεία.

Με το μήνυμα «ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!», ο Σύλλογος ζητά τη μαζική παρουσία και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να ασκηθεί πίεση προς το Υπουργείο Παιδείας και τις αρμόδιες αρχές. Κλείνει την ανακοίνωση με κάλεσμα: “ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ! ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!”, ζητώντας να ενισχυθεί η φωνή των μαθητών και των γονέων για την προστασία της ποιότητας της εκπαίδευσης στα Κύθηρα.

Η Παράσταση Διαμαρτυρίας αναμένεται να έχει μεγάλη συμμετοχή, καθώς πολλοί κάτοικοι του νησιού εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για όσα συμβαίνουν στα σχολεία τις τελευταίες ημέρες.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

00:00:24

Στον Ασπρόπυργο το κέρδος μετριέται με καμένη σάρκα

Αυτό που «οι αποδεκτοί δημοσιογράφοι» θα σπεύσουν να βαφτίσουν...

Τιμητική εκδήλωση για τη συνταξιοδότηση του χειρουργού Παρασκευά Τσεμινίδη

Μια ιδιαίτερα συγκινητική και σημαντική στιγμή για την τοπική...

Η ΕΕ ζητάει από την Meta να αλλάξει «εθιστικά» χαρακτηριστικά του Instagram και του Facebook

Οι Βρυξέλλες έδωσαν σήμερα εντολή στη γιγάντια αμερικανική εταιρεία...

Κ. Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση παρεμβαίνει έγκαιρα για τη μείωση των τιμών των καυσίμων

«Τις τελευταίες ημέρες, από τις αρχές Ιουλίου, υπάρχουν ανοδικές...

ΑΤ Ομονοίας: Ένοχοι οι δύο αστυνομικοί για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης

Την ενοχή των δύο κατηγορούμενων αστυνομικών για τον από...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img