Bucks at Wizards 1/15/18

Πρωταγωνιστή αναζητά η Disney για την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη της ζωής του συμπατριώτη μας καλαθοσφαιριστή.

Η ταινία θα ακολουθήσει τα ίχνη του Γιάννη, από τα αλώνια του Φιλαθλητικού στα σαλόνια του NBA. Δεύτερος από τα 5 παιδιά οικογένειας μεταναστών από την Νιγηρία, ο “Ούγκο” (όπως είναι το νιγηριανό του όνομα), γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα και μεγάλωσε με πολλές στερήσεις στα Σεπόλια. Διέξοδός του η πορτοκαλί μπάλα και τα κλειστά γήπεδα της Α2, όπου ανδρώθηκε μπασκετικά. Τα αθλητικά του προσόντα γρήγορα προσέλκυσαν πολλούς σκαουτερς εντός και εκτός Ευρώπης με τους Μιλγουόκι Μπακς να αποκτούν τα δικαιώματά του και να τον επιλέγουν στο ντραφτ το 2013. Εκεί, η αναρρίχησή του στο επίπεδο του σταρ ήρθε ύστερα από σκληρή δουλειά και μεταφράστηκε σε δύο συνεχόμενα βραβεία “πολυτιμότερου παίκτη- MVP” της διοργάνωσης για το 2019 και 2020.

Ο “Giannis” όμως, δεν ξέχασε ποτέ από που ήρθε και σε κάθε ευκαιρία δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, βοηθώντας τόσο την οικογένειά του, όσο και συμμετέχοντας σε κοινωνικές δράσεις στην Ελλάδα και την Νιγηρία.

Την παραγωγή της τανίας έχει αναλάβει ο Μπέρνι Γκόλμαν, ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο Ουαλός σεναριογράφος της δραματικής ταινίας, «Rosamund Pike and A Private War», Αράς Αμέλ. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Νιγηριανός Ακίν Ομοτόσο.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

19 − 2 =