Ο καταξιωμένος ηθοποιός και γνωστός για τις κοινωνικές του ευαισθησίες, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί, όταν έμαθε ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα με βάση την πορεία της οικονομίας σήμερα, ένα στα τέσσερα παιδιά στις ΗΠΑ να υποσιτίζεται μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Χόπκινς λάνσαρε μια σειρά αρωμάτων, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για τον οργανισμό No Kid Hungry, ο οποίος υλοποιεί προγράμματα για τον τερματισμό της παιδικής πείνας στις ΗΠΑ.

“Πάντα μου άρεσαν τα αρωματικά κεριά και η μυρωδιά των λουλουδιών, από την παιδική μου ηλικία, όπως η γαρδένια και το άνθος πορτοκαλιάς. Είχαν αρκετή επίδραση τα πρώτα χρόνια της ζωής μου και στη συνέχεια σε όλη μου τη ζωή ως ηθοποιός με έναν τρόπο υποσυνείδητο. Το άρωμα είναι μια μορφή διαλογισμού για μένα, ούτως ή άλλως”, ανέφερε ο θρυλικός “Χάνιμπαλ Λέκτερ”, για να συμπληρώσει πως “η ιδέα για αυτά τα αρώματα ήρθε γιατί… ήρθε έτσι απλά”.

Κάθε μία από τις προτάσεις της σειράς, που περιλαμβάνει και αρωματικά κεριά, χρηματοδοτεί από τις πωλήσεις έως και 50 γεύματα για παιδιά που έχουν ανάγκη στις ΗΠΑ.

“Ξέρετε, είχα μια εξαιρετική ζωή. Είμαι πολύ ευγνώμων για τη ζωή μου. Και ανησυχώ πολύ για τους νέους, ειδικά τα παιδιά, των οποίων τα όνειρα έχουν διαλυθεί. Υπάρχει τόσος πόνος στον κόσμο και ήθελα να τον μετριάσω, να προσφέρω κάτι, ακόμα κι αν είναι μόνο αυτό”, εξήγησε ο Χόπκινς, ο οποίος πέραν της μεγάλης οθόνης, είναι γνωστός και ως συνθέτης έργων κλασικής μουσικής.

“Είναι μια απίστευτη ευκαιρία να συνδεθώ με τον κοινό με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, δημιουργώντας μια συμβιωτική σχέση μεταξύ του αρώματος και της τέχνης που μου επιτρέπει να ζωγραφίζω ένα άρωμα”, κατέληξε ο 83χρονος Ουαλός, ο οποίος το 1993 χρίστηκε Ιππότης από την Βασίλισσα για τις “υπηρεσίες του στις τέχνες”.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

12 + 10 =