stefanos-manos

Σκληρή κριτική στο επιτελικό κράτος Μητσοτάκη αφήνει ο Στέφανος Μάνος. Ο πρώην βουλευτής και υπουργός σε κυβερνήσεις της ΝΔ με μήνυμά του στο Twitter κάνει λόγο για «γενική διάλυση» λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια» καθώς, όπως σημειώνει, εχει μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα τις τελευταίες 36 ώρες και χωρίς ύδρευση εδώ και 12 ώρες, στην Εκάλη.

Ο Στέφανος Μάνος, βάλει κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη σημειώνοντας χαρακτηριστικά «έτσι φαντάζονται την κανονικότητα;», τονίζοντας ταυτόχρονα πως δεν υπάρχει επαρκής πληροφόρηση.

Πιο συγκεκριμένα ο Στ. Μάνος σημειώνει στο twitter: «Από όταν ήμουν παιδί κατοικώ στην Εκάλη. Παλιά είχαμε συχνά χιόνια το χειμώνα. Τα τελευταία χρόνια, όχι. Φέτος ήταν η εξαίρεση. Γενική διάλυση! Είμαι ήδη 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό άρα χωρίς θέρμανση και 12 ώρες χωρίς ύδρευση. Πληροφόρηση μηδέν. Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα;»

Ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος, ο οποίος κατοικεί στην Εκάλη, και ξεκίνησε από τα βουλευτικά έδρανα της Νέας Δημοκρατίας το 1977, έχει υπάρξει πολλές φορές υπουργός των Κωνσταντίνου Καραμανλή, Γεωργίου Ράλλη και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και είναι ιδρυτής του φιλελεύθερου πολιτικού κόμματος «Δράση» του οποίου στελέχη συμμετέχουν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × 2 =