Αγροτικός Συνεταιρισμός Λιβαδίου Κυθήρων

Ολοκληρώθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του Αγροτικού  Συνεταιρισμού Λιβαδίου Κυθήρων στον χώρο του ελαιουργείου. Κατά τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν ενεκρίθη ο ισολογισμός χρήσης του 2020 και η απαλλαγή ευθυνών του ΔΣ για το 2020.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των συνεταίρων ο πρόεδρος Νίκος Στάθης καλωσόρισε και συνεχάρη τα νέα μέλη του συνεταιρισμού. Επίσης αναφέρθηκε στο μεγάλο ενδιαφέρον που σημειώνεται αυτή τη στιγμή από την αγορά για το ελαιόλαδο των Κυθήρων. Μάλιστα έκανε αναφορά στις προσπάθειες του ΔΣ, παρά τις δυσκολίες που τίθενται από τη γραφειοκρατία και εκτίμησε πως με υπομονή και συστηματική δουλειά θα μπορέσει ο Συνεταιρισμός να εξάγει τα προϊόντα του με ικανοποιητικό κέρδος για τους παραγωγούς.

Ίδρυση πρατηρίου αγροτικών προϊόντων

Μια σημαντική είδηση είναι ότι με μεγάλη πλειοψηφία οι συνέταιροι αποφάσισαν να δρομολογηθεί η ίδρυση πρατηρίου αγροτικών προϊόντων από τον Συνεταιρισμό με σκοπό να διευκολυνθεί η προώθησή τους στην τοπική αφορά. Πρώτο βήμα αυτής της πρωτοβουλίας του συνεταιρισμού είναι η σύνταξη μελέτης για την ένταξη του έργο στο πρόγραμμα Leader.

Ένα άλλο θέμα που απασχόλησε τους συνεταίρους είναι η διάθεση λιπασμάτων και αγροτικών εφοδίων. Αποφασίστηκε να δρομολογηθεί η πρόσληψη γεωπόνου, όπως ορίζει το νομοθετικό πλαίσιο, έτσι ώστε να μπορεί ο συνεταιρισμός να πωλεί τα προϊόντα αυτά.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

7 + 18 =