Ποιοι είναι οι λόγοι που ωθούν ένα άτομο στο να καταφύγει σε σαδιστική συμπεριφορά απέναντι στον/την ερωτικό/ή του σύντροφο; Πώς αυτό εκδηλώνεται και τι φανερώνει για τον ψυχισμό του ατόμου; Πώς αλληλεπιδρά με την μαζοχιστική πλευρά της εξίσωσης;

Στο σημερινό βίντεο, η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά εξερευνά τα αίτια του σαδιστικού πόνου, μέσα από μοτίβα γενικότερης συμπεριφοράς, που ενίοτε σχετίζονται και με βιωματικές καταστάσεις.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

sixteen + fourteen =