Ποια είναι η μέση διάρκεια της συνουσίας; Ποιας φύσεως είναι τα αίτια στα οποία οφείλεται η πρόωρη εκσπερμάτιση; Ποιος ο ρόλος των επιστημόνων και πού υπεισέρχεται ο νευροφυσιολογικός παράγοντας; Ποιες είναι οι τεχνικές αυτοβοήθειας που συνιστώνται;

Το λεπτό ζήτημα της πρόωρης εκσπερμάτισης θίγει με το σημερινό βίντεο η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά, προτείνοντας τεχνικές ελέγχου στην επιθυμία ολοκλήρωσης.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ten − five =