kythiraiki-adelfotita
Φωτογραφία Αρχείου

Ανακοινώνεται τo πρόγραμμα εκδηλώσεων της Κυθηραϊκής Αδελφότητας Πειραιά – Αθήνας για την περίοδο Νοέμβριος ‘22- Φεβρουάριος ‘23.

Επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Διοργανώνεται επίσκεψη το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης με ξενάγηση από το μέλος του συλλόγου μας και Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Ε.Μ.Σ.Τ. κο Άγγελο Αντωνόπουλο.  Ώρα συνάντησης 11:15 π.μ. στην είσοδο επί της οδού Λ. Καλλιρρόης & Αμβρ. Φραντζή (πρώην Εργοστάσιο ΦΙΞ). Είσοδος 4€, παιδιά έως 12 ετών δωρεάν.

Τσιριγώτικη Βραδιά

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου διοργανώνεται από τις κυρίες του συλλόγου Τσιριγώτικη βραδιά με φαγητό, μουσική και χορό. Ώρα προσέλευσης 9:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου. Τιμή εισόδου 10 ευρώ.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή  

Διοργανώνεται Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους μικρούς φίλους της Κυθηραϊκής Αδελφότητας την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Η βραδιά θα έχει εκπλήξεις και δώρα για τα μικρά παιδιά. Ώρα προσέλευσης  6:00 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Τελετή βράβευσης επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο υποδέχεται την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου τους νεοεισαχθέντες νέες και νέους κατά την πρόσφατη Ακαδημαϊκή χρονιά τους οποίους θα τιμήσει για την επιτυχία τους αυτή. Ώρα προσέλευσης 8:00μ.μ Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Επίσκεψη στο Μουσείο Μπενάκη

Διοργανώνεται επίσκεψη την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, και ώρα 10.30 π.μ. στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, στην έκθεση ‹‹Μικρά Ασία, για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.›› Είσοδος  15€  το άτομο, νέοι έως 22 ετών δωρεάν, και 10€ για άνω των 65.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × 3 =