Ποια είναι η θέση της επιθυμίας στον κύκλο της σεξουαλικής απόκρισης; Ακολουθείται σε όλους τους ανθρώπους το ίδιο γραμμικό μοτίβο, σύμφωνα με το οποίο προηγείται η επιθυμία και ακολουθεί η διέγερση; Πώς ορίζεται και πότε πρέπει να βιώνεται η ερωτική επιθυμία;

Στο σημερινό βίντεο η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά επιχειρεί την αποκρυπτογράφηση της σύνδεσης και αλληλεπίσδρασης ερωτικής επιθυμίας και σεξουαλικής διέγερσης στις γυναίκες, με φόντο τους λόγους μειωμένης επιθυμίας σε μακροχρόνιες σχέσεις.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five × 5 =