Μετά από 35 μήνες σιωπής, η Πλατεία Νερού ξαναζωντάνεψε το βράδυ της Τετάρτης (08/06), καθώς το Release Athens 2022 σήκωσε αυλαία υποδεχόμενο τους σκοτεινούς και ατμοσφαιρικούς Bauhaus.

Τα 4 αυθεντικά μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, Peter Murphy, Daniel Ash, Kevin Haskins και David J, ανέβηκαν στη σκηνή του Release γύρω στις 23.30 το βράδυ -είχε προηγηθεί η εμφάνιση του δημοφιλούς βελγικού συγκροτήματος Deus και οι εμβληματικοί Jesus And The Mary Chain- όμως δυστυχώς το live δεν κύλησε ομαλά.

Τα προβλήματα του ήχου ήταν πάρα πολλά, η φωνή του Peter Murphy κοβόταν διαρκώς -γεγονός πολύ ενοχλητικό- με αποτέλεσμα να εκνευριστεί πολύ και ο ίδιος ο τραγουδιστής. Παρά τις επίμονες παρατηρήσεις του στον ηχολήπτη πως δεν ακούει καλά και πως κόβεται ο ήχος, το πρόβλημα δε διορθώθηκε.

Έτσι λίγο μετά τις 00.00 και ενώ τραγουδούσε την εξαιρετική διασκευή του Ziggy Stardust του David Bowie, πριν καν τελειώσει το τραγούδι, πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε από τη σκηνή λέγοντας στο κοινό “καληνύχτα” και στον ηχολήπτη της μπάντας “this is your fault”.

Το τραγούδι τελείωσε ο κιθαρίστας και εν συνεχεία άνοιξαν τα φώτα και το κοινό αποχώρησε παγωμένο και έκπληκτο από την κακή αυτή εξέλιξη της βραδιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

19 − eleven =