Πτώση του Nikkei κατά 12,4% στο κλείσιμο

Η μεγαλύτερη σε μονάδες στην ιστορία του δείκτη

Ο δείκτης Nikkei του Χρηματιστηρίου του Τόκιο κατέγραψε σήμερα τη μεγαλύτερη πτώση (σε μονάδες) στην ιστορία του, με φόντο ζωηρές ανησυχίες για την αμερικανική οικονομία και άνοδο του γεν.

Ο κυριότερος δείκτης του χρηματιστηρίου της ιαπωνικής πρωτεύουσας, ο οποίος είχε ήδη χάσει 5,8% την Παρασκευή, σημείωσε πτώση κατά 12,4% στις 31.458,42 μονάδες, οπισθοχωρώντας κατά περίπου 4.400 μονάδες στη διάρκεια της συνεδρίασης και σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ του που χρονολογούνταν από το χρηματιστηριακό κραχ το Οκτωβρίου 1987. Ο διευρυμένος δείκτης Topix σημείωσε πτώση 12,23% στις 2.227,15 μονάδες.

Η ισοτιμία του δολαρίου κατέγραψε πτώση 2,2% σε σχέση με το ιαπωνικό γεν στα 143,10 γεν, ενώ η ισοτιμία του ευρώ έναντι του ιαπωνικού νομίσματος έπεσε κατά 1,9% στα 156,35 γεν. Η ισοτιμία του ευρώ παρέμεινε σταθερή έναντι του δολαρίου στο 1,0934 δολάριο.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Η ντροπή των Κυθήρων

Πρωϊνό Σαββάτου και ανοίγοντας τις ιστοσελίδες των τοπικών μέσων,...
03:15:43

Το Καμένο Πρόσωπο της Ελλάδας – Η Αχρηστοκρατία

Οι "Αντιθέσεις" έριξαν την αυλαία της τηλεοπτικής περιόδου, με...

Τέλος εποχής για τον εσωτερικό τουρισμό: Εξαφανίζεται ο Έλληνας υπό το βάρος της απόλυτης ακρίβειας

Η εικόνα του ανέμελου ελληνικού καλοκαιριού, που οι ντόπιοι κατέκλυζαν...
00:04:46

World Cup ανδρών: Κατακτητές της κορυφής, «χρυσή» εθνική, 15-14 την Ουγγαρία

Η κατάρα επιτέλους "έσπασε"! Μετά από 18 μετάλλια και...
01:08:22

Η τελευταία συνέντευξη του Θεόδωρου Μεγαλοοικονόμου

Σε μία από τις τελευταίες εκτενείς δημόσιες παρεμβάσεις του,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img