prota o anthropos

Με δελτίο Τύπου η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Πρώτα ο Άνθρωπος» αναφέρει ότι η διοίκηση Χαρχαλάκη συνεχίζει σε όλα τα επίπεδα την περιφρόνηση των νόμων και των θεσμών. Κάνει λόγο για την πρώτη ιστορικά διαρροή ψήφου από την παράταξη του κυρίου Χαρχαλάκη και για ψηφοφορία με… απόντες. Διαβάστε αναλυτικά:

Δελτίο Τύπου «Πρώτα ο Άνθρωπος»

Για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια, στις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου των Κυθήρων δεν τηρούνται ούτε τα βασικά. Η διοίκηση Χαρχαλάκη συνεχίζει σε όλα τα επίπεδα την περιφρόνηση των νόμων και των θεσμών. Η σημερινή σύγκληση ήταν μικτή, είτε με φυσική παρουσία στο κτήριο του Δήμου είτε με συμμετοχή μέσω της πλατφόρμας “zoom”. Εντούτοις ο πρόεδρος του συμβουλίου δέχθηκε από δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας που ήταν απών, ψήφους μέσω μηνύματος (το οποίο είχε σταλεί  πριν καν την έναρξη της συνεδρίασης και την συζήτηση των θεμάτων).

Η κορύφωση της παρωδίας συνέβη στο τελευταίο θέμα όπου υπήρξε ΙΣΟΨΗΦΙΑ, μετά και την πρώτη ιστορικά ΔΙΑΡΡΟΗ ΨΗΦΟΥ από την παράταξη του κυριου Χαρχαλάκη. Τότε αποφάσισε και ψήφισε ο ΙΔΙΟΣ ο πρόεδρος, για τον απόντα δημοτικό σύμβουλο κ. Λουραντο, με την δικαιολογία ότι του είχε τηλεφωνήσει πιο πριν!!! Αλήθεια σε ποιο θέμα αναφερόταν η κλήση που προηγήθηκε χρονικά 32 ολόκληρα λεπτά ;

Η σημερινή μέρα εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως «ακόμα μια φορά όπου η διοίκηση Χαρχαλάκη σκότωσε την δημοκρατία» στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου των Κυθήρων. Ο ίδιος ο Δήμαρχος Χαρχαλάκης ήταν παρών, και δεν αντέδρασε. Η χειρότερη διοίκηση από την ίδρυση του Δήμου των Κυθήρων συνεχίζει το καταστροφικό της έργο.

Πρώτα ο Άνθρωπος

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × two =