trifylleio-nosokomeio

Παρά την πανδημία και τους ρυθμούς που επέβαλλε στην λειτουργία όλων των νοσοκομείων της χώρας, ένα ακόμη σημαντικό έργο για το ΓΝ-ΚΥ Κυθήρων Τριφύλλειο ολοκληρώνεται.
Συγκεκριμένα, το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση Μονάδας Παραγωγής αέριου οξυγόνου Ο2» πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία άμεσα, τον επόμενο μήνα.

Την μελέτη εκπονήσαμε στις αρχές του 2020 όταν αναλάβαμε την Διοίκηση του νοσοκομείου και το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020 και το Ευρωπαϊκό ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης αρχικού προϋπολογισμού 249.240,00€.
Πλέον το νοσοκομείο καθίσταται αυτόνομο σε ότι αφορά το ιατρικό αέριο Ο2 , ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται σημαντικό οικονομικό όφελος. Όπως είχαμε δεσμευτεί, ένας ακόμα στόχος μας υλοποιείται.

Επίσης, με επιμονή, σωστό προγραμματισμό και συνέπεια, σύντομα θα ανακοινώσουμε σχετικά με την δημιουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού τον οδικό χάρτη για την υλοποίηση του έργου. Ένα έργο που αφορά πολλούς συμπατριώτες μας που σήμερα δυστυχώς δεν μπορούν να ζουν στα Κύθηρα λόγω της ανάγκης τους για αιμοκάθαρση, αλλά ταυτόχρονα και ένα τεράστιο αναπτυξιακό έργο για το νησί μας.

Συνεχίζουμε λοιπόν, για την επίτευξη και αυτού του στόχου αξιοποιώντας τις δυνατότητες και τις προοπτικές που δίνει η ύπαρξη του σύγχρονου νοσοκομείου μας.

Με τιμή,
ο Διοικητής
Γεώργιος Απ. Μεγαλοκονόμος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
2η Δ.Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – Κ.Υ.
ΚΥΘΗΡΩΝ ‘’ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟ’’
Γραφείο Διοικητή
Κύθηρα: 07/04/2023

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

1 × three =