Supply and installation of an oxygen production unit

Παρά την πανδημία και τους ρυθμούς που επέβαλλε στην λειτουργία όλων των νοσοκομείων της χώρας, ένα ακόμη σημαντικό έργο για το ΓΝ-ΚΥ Κυθήρων Τριφύλλειο ολοκληρώνεται.
Συγκεκριμένα, το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση Μονάδας Παραγωγής αέριου οξυγόνου Ο2» πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία άμεσα, τον επόμενο μήνα.

Την μελέτη εκπονήσαμε στις αρχές του 2020 όταν αναλάβαμε την Διοίκηση του νοσοκομείου και το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020 και το Ευρωπαϊκό ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης αρχικού προϋπολογισμού 249.240,00€.
Πλέον το νοσοκομείο καθίσταται αυτόνομο σε ότι αφορά το ιατρικό αέριο Ο2 , ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται σημαντικό οικονομικό όφελος. Όπως είχαμε δεσμευτεί, ένας ακόμα στόχος μας υλοποιείται.

Επίσης, με επιμονή, σωστό προγραμματισμό και συνέπεια, σύντομα θα ανακοινώσουμε σχετικά με την δημιουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού τον οδικό χάρτη για την υλοποίηση του έργου. Ένα έργο που αφορά πολλούς συμπατριώτες μας που σήμερα δυστυχώς δεν μπορούν να ζουν στα Κύθηρα λόγω της ανάγκης τους για αιμοκάθαρση, αλλά ταυτόχρονα και ένα τεράστιο αναπτυξιακό έργο για το νησί μας.

Συνεχίζουμε λοιπόν, για την επίτευξη και αυτού του στόχου αξιοποιώντας τις δυνατότητες και τις προοπτικές που δίνει η ύπαρξη του σύγχρονου νοσοκομείου μας.

With respect,
ο Διοικητής
Georgios Ap. Megalokonomos

HELLENIC REPUBLIC
2η Δ.Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – Κ.Υ.
ΚΥΘΗΡΩΝ ‘’ΤΡΙΦΥΛΛΕΙΟ’’
Governor's Office
Κύθηρα: 07/04/2023

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Η κόπρος του Αυγεία

Μπορεί η επαφή των νεοελλήνων με την αρχαιοελληνική γλώσσα...

Ο Ακαδημαϊκός Δάσκαλος που αφύπνισε ολόκληρες γενιές

Ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς δεν υπήρξε ένας αποστασιοποιημένος ακαδημαϊκός που...
00:12:38

Το ναυάγιο του «Μέντωρ» στα Κύθηρα: Η υποβρύχια ανασκαφή στο πλοίο που μετέφερε τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Στο ιστορικό ναυάγιο του «Μέντωρ», στην είσοδο του λιμανιού...

After the Ashes – Art, Memory, and Rebirth in the Burnt Landscapes of Kythira

Στο πρόγραμμα των δράσεων «Μετά τη Στάχτη – Τέχνη,...
00:12:49

Φερβολιτέ: Η κυθηραϊκή τέχνη που ενώνει το παρελθόν με το μέλλον

Με μια όμορφη δεξίωση στο Πνευματικό Κέντρο Ποταμού ολοκληρώθηκε...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img