Θεμιστοκλέους 5
Τριφύλλειο Ίδρυμα, Θεμιστοκλέους 5 Αθήνα

Το  Ίδρυμα Τριφύλλειον Νοσοκομείον Κυθήρων («Τριφύλλειο Ίδρυμα Κυθηρίων»)  με έδρα την Αθήνα, προκηρύσσει την θέση του Διευθυντού (Manager), ο οποίος θα είναι το ανώτατο εκτελεστικό όργανο, θα προΐσταται του Διοικητικού και Οικονομικού προσωπικού και θα είναι υπόλογος έναντι του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος. Το Τριφύλλειο Ίδρυμα είναι μη κερδοσκοπικό Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και άρχισε να λειτουργεί το 1956. Ο κύριος σκοπός του Ιδρύματος είναι η χρηματοδότηση κοινωφελών έργων στα Κύθηρα, μεταξύ των οποίων πρωτεύουσα θέση κατέχει η εύρυθμη λειτουργία και η επιχορήγηση του Οίκου Ευγηρίας Κυθήρων. Τα εισοδήματα του Ιδρύματος προέρχονται από δωρεές και κληροδοτήματα που συνίστανται κατεξοχήν σε ακίνητα στην Ελλάδα και στην Αυστραλία.

Οι υποψήφιοι για την θέση αυτή θα πρέπει να είναι Έλληνες υπήκοοι, πτυχιούχοι Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα σχολής συναφούς προς το αντικείμενο των καθηκόντων τους, να χειρίζονται άριστα την Αγγλική γλώσσα, να είναι άριστοι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών και να έχουν ικανή εμπειρία στην διοίκηση συναφών Οργανισμών. Δεδομένης της φύσεως του αντικειμένου του Ιδρύματος, οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν καλά την αγορά ακινήτων, ώστε να είναι σε θέση να διαχειρίζονται και να αξιοποιούν την περιουσία του Ιδρύματος κατά τρόπο αποδοτικό.

Σε πρώτη φάση, ο επιλεγείς υποψήφιος θα προσληφθεί με σύμβαση έργου και με διαπραγματεύσιμες αποδοχές, ανάλογα με τα προσόντα και την εμπειρία του.

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων καθώς και των εγγράφων που θα τις συνοδεύουν είναι η 28 Φεβρουαρίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην έδρα του Ιδρύματος, Θεμιστοκλέους 5, 8ος όροφος, Αθήνα, Τηλ.210-3838190, ηλεκτρονική διεύθυνση: info@trifilio.gr

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twenty − 9 =