Εγκυμοσύνη, γονεϊκότητα και σεξουαλική ζωή. Ένα τρίπτυχο που συχνά οδηγεί το ζευγάρι σε αμηχανία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν λύσεις ώστε το σεξ να συνεχίσει να αποτελεί μέρος της καθημερινότητας.

Στο σημερινό βίντεο η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά φέρνει σε πρώτο πλάνο τον ρόλο του ειδικού, αναλύει τις επιμέρους παραμέτρους εναλλακτικών σεξουαλικών πρακτικών και αναδεικνύει την σημασία της επικοινωνίας στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × 3 =