Πώς αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι την κατάθλιψη; Πώς την διαχειρίζονται σε συνδυασμό με την σεξουαλική τους ζωή; Την χρησιμοποιούν ως άλλοθι για να κλειστούν στον εαυτό τους, ή την εκλαμβάνουν ως κίνητρο για να εξωτερικευτούν; Ένα άτομο που βιώνει αυτήν την κατάσταση, είναι δυνατόν να προχωρήσει σε πρωτοβουλίες όσον αφορά το σεξ; Ή ακόμα και τα ρίσκα που θα αναλάβει στην σεξουαλική προσέγγιση και την πράξη αυτή καθεαυτή;

Αυτές είναι μερικές από τις παραμέτρους που θίγει στο σημερινό βίντεο, η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά για μια ασθένεια της εποχής, που δυστυχώς, επηρεάζει και μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής, όπως είναι το σεξ.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

four × 2 =