Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε από πολίτες, μετανάστες – πρόσφυγες βρίσκονται στην παραλία Λυκοδήμου, στις δυτικές ακτές του νησιού από τις 6.00 μμ της Κυριακής.

Περιμένουμε νέα πληροφόρηση για την διασταύρωση των πληροφοριών που έχουμε. Η ενημέρωση συνεχίζεται χρονολογικά παρακάτω.

6:47μμ.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση απο πολίτη που βρίσκεται στου Λυκοδήμου, αναφέρεται ότι δεν επιτρέπουν να πλησιάσει στο σημείο που βρίσκονται οι μετανάστες – πρόσφυγες.

7:30μμ.

Πολίτης που βρίσκεται στην περιοχή μας ενημερώνει ότι ένας λιμενικός απαγορεύει την πρόσβαση στην παραλία που βρίσκονται οι μετανάστες. Στην περιοχή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο σκάφος, η θάλασσα είναι τρικυμιώδης και σύμφωνα με τον πολίτη, λιμενικοί αναζητούν κι άλλους μετανάστες στη γύρω περιοχή.

7.45μμ.

Αναμένεται στην περιοχή η επικεφαλής του Λιμενικού Φυλακίου Κυθήρων

8:51

Σε νεότερες πληροφορίες αναφέρεται ότι διασώθηκαν στη θάλασσα από το Λιμενικό, 35 άτομα μεταξύ των οποίων 7 παιδιά ηλικίας 4-6 έτων. Οι πρόσφυγες – μετανάστες φαίνεται να είναι Κούρδοι από το ΙΡΑΚ. Τους έχουν συνδράμει γιατροί, μετά από άδεια του Λιμενικού. Θα οδηγηθούν στο Διακόφτι, στον τερματικό σταθμό του λιμανιού και θα τους παρασχεθούν τρόφιμα και ρούχα.

Για ότι νεότερο θια σας ενημερώσουμε.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × five =