megalokonomos

Δημοσιεύουμε σήμερα την ανταπάντηση του Πατέρα Παναγιώτη Μεγαλοκονόμου στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κυθήρων:

Αξιότιμοι εργαζόμενοι  στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κυθήρων και Αντικυθήρων,

Δεν συνηθίζω να ανταπαντώ.  Επειδή όμως μιλήσατε για αποκατάσταση της αλήθειας, αφήνοντας έτσι υπονοούμενα ότι ψεύδομαι, σημειώνω τα ακόλουθα:

Όταν προσπαθείτε να λέτε αλήθειες να απαντάτε σε αυτά που σας θέτουν.  Κάθε νοήμων αναγνώστης σας κατάλαβε ότι,  με τα στοιχεία πληρωμών που παραθέσατε περί του έργου,  με επαληθεύετε, ότι  δηλαδή ο εργολάβος έμεινε απλήρωτος!

Εκείνο όμως που ενδιαφέρει τον κόσμο που περνάει από αυτό το δρόμο είναι η κατάστασή του.  Καλόν θα είναι να πραγματοποιήσετε αυτοψία: να κατέβετε με το αυτοκίνητό σας τις ώρες αιχμής και να διασταυρωθείτε με άλλα, ανερχόμενα οχήματα, ώστε να αναγκαστείτε κι εσείς να επιλέξετε σύντομα το  χρόνο και τον ακριβή τόπο  όπου θα περιμένετε,  εφόσον ο ανερχόμενος έχει προτεραιότητα, κατά  προτίμηση  χωρίς  να προκληθεί ζημιά στο όχημα ή στην ακεραιότητα κανενός.  Κατόπιν να συμπεράνετε κατά πόσον είναι έτοιμος ο δρόμος («κατά 70%») για να πέσει η άσφαλτος.

Εξάλλου και ο εργολάβος (αυτός που κάνει το έργο και όχι η κυρία που γράφετε την οποία δεν γνωρίζω) και ο αντιδήμαρχος κ. Κομηνός παραδέχθηκαν ότι χρειάζονται βελτιώσεις για να περνιέται ο δρόμος.

Οι δε βελτιώσεις με «κοκκινάτσα» που έγιναν χθες, Τετάρτη 26/7/23, δείχνουν πανικό αλλά και περιφρόνηση των χρηστών του δρόμου, αφού πρακτικά τον κατέστησαν ακόμη πιο επικίνδυνο, ειδικά για τα δίτροχα.

Δεν θα συνεχίσω άλλο το διάλογο. Να ξέρετε ότι, συνήθως, «χείλη ιερέως ου ψεύδονται».

Με τιμή,

παπα  Παναγιώτης  Μεγαλοκονόμος

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eighteen − fifteen =