Ο γυναικείος οργασμός δεν είναι μια τυποποιημένη διαδικασία. Και δεν βιώνεται πάντα με τον ίδιο τρόπο από την γυναίκα. Η ποιότητα και η ένταση στο τρόπο που βιώνεται, αποτελεί πάντα το ζητούμενο και προς τούτο συντείνουν κάποιες αναγκαίες συνθήκες.

Ο χρόνος που αφιερώνει το ζευγάρι στα προκαταρκτικά, η γνώση από πλευράς άντρα του τί θέλει η γυναίκα για να μπει στην ζώνη της κορύφωσης, ο ερεθισμός της κλειτορίδας κατά την διάρκεια της συνουσίας, είναι μερικοί πολύ σημαντικοί παράγοντες που βοηθούν τη γυναίκα, ώστε να βιώσει την οργασμική εμπειρία σε βάθος.

Η σεξολόγος-ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά, εξηγεί όλα αυτά και δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές ώστε το ζευγάρι να βρει τρόπους να βελτιώσει την επικοινωνία στο σεξ. Διότι, οργασμός είναι πάνω από όλα η ειλικρινής και εις βάθος επικοινωνία.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Σεξολόγος, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια Σεξουαλικών Δυσλειτουργιών, Σύμβουλος σχέσεων / γάμου, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two + 9 =