Οργισμένη ανακοίνωση των γονιών του 11χρονου στις Σέρρες

Ευθύνες τόσο στο σχολείο όσο και στον Δήμο Σερρών και στους τεχνικούς που έκαναν τις μοιραίες εργασίες αντικατάστασης του συστήματος θέρμανσης στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, όπου έχασε τη ζωή του ένας 11χρονος μαθητής επιρρίπτουν με μια οργισμένη ανακοίνωσή τους οι γονείς του.

Στην ανακοίνωσή τους, μέσω των δικηγόρων τους, οι γονείς του παιδιού κάνουν λόγο για εγκληματική αμέλεια και ζητούν την πλήρη δικαίωση της μνήμης του καθώς και την άμεση και παραδειγματική τιμωρία όλων ανεξαιρέτως των υπευθύνων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η παροιμιώδης ανευθυνότητα των “υπευθύνων” του σχολείου, όλων των εμπλεκομένων παραγόντων του Δήμου Σερρών αλλά και όσων με εγκληματική αμέλεια εκτελούσαν εργασίες σε ώρα λειτουργίας του σχολείου για ένα προβληματικό δημόσιο έργο, είχε σαν αποτέλεσμα το τραγικό συμβάν της απώλειας της ζωής του παιδιού μας, Βασίλειου – Μάξιμου. Η οικογένειά του με βαθειά οδύνη ζητάμε την πλήρη δικαίωση της μνήμης του και την άμεση παραδειγματική τιμωρία όλων ανεξαιρέτως των υπευθύνων.
Σέρρες, 08/12/2022. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ».

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

«Δώσ’ μου το χέρι σου»: Μια μαγική βραδιά στα Λογοθετιάνικα

Μια ιδιαίτερα όμορφη βραδιά αφήγησης και μουσικής έζησαν όσοι...

Στρατιωτική θητεία 9 μηνών για όσους καταταγούν χωρίς αναβολή

Στρατιωτική θητεία εννέα μηνών δικαιούνται να υπηρετήσουν όσοι έχουν...

Η κόπρος του Αυγεία

Μπορεί η επαφή των νεοελλήνων με την αρχαιοελληνική γλώσσα...

Ο Ακαδημαϊκός Δάσκαλος που αφύπνισε ολόκληρες γενιές

Ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς δεν υπήρξε ένας αποστασιοποιημένος ακαδημαϊκός που...
00:12:38

Το ναυάγιο του «Μέντωρ» στα Κύθηρα: Η υποβρύχια ανασκαφή στο πλοίο που μετέφερε τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Στο ιστορικό ναυάγιο του «Μέντωρ», στην είσοδο του λιμανιού...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img