Kickboxing

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kickboxing για το 2023 που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο μπάσκετ “Τα 2 αοράκια” στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σε ένα επιτυχημένο τετραήμερο, αθλητές, προπονητές, διαιτητές, διοίκηση και επισκέπτες δημιούργησαν μια απόλυτα μαχητική ατμόσφαιρα με τον ενθουσιασμό και τη δυναμικότητά τους.

Με το ρεκόρ των 1090 συμμετοχών από 91 ομάδες στην Α’ κατηγορία, το πρωτάθλημα ξεπέρασε κάθε προσδοκία αν αναλογιστεί κανείς την απόσταση που χρειάστηκε να διανύσουν οι περισσότερες αποστολές.

Ομάδες από Θεσσαλονίκη, Καρπενήσι, Λευκάδα, Σέρρες, Καβάλα, Μεσολόγγι, Κιλκίς, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Πάργα, Κω, Χίο, Πάτρα και φυσικά από την Κρήτη αλλά και την Αθήνα έδωσαν δυναμικό παρών από τις 14 εώς τις 17 Δεκεμβρίου αποδεικνύοντας την τεράστια δυναμική της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ).

«Η αυλαία έπεσε, 13 πανελλήνια μετά καταφέραμε να έχουμε ρεκόρ συμμετοχών, σήμερα θα μαζέψουμε το γήπεδο θα ανασυνταχθούμε μέχρι τους επόμενους αγώνες σε ένα μήνα. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, τους διαιτητές, τους προπονητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Όλοι μαζί η Κρήτη έδωσε ρυθμό για 4 μέρες στα 2 αοράκια!!!! Πάνω από όλα ένα μεγάλο μπράβο στον Μιχάλη Τριαντάφυλλου τον πρόεδρο μας για την πρόοδο του αθλήματος» ήταν το μήνυμα του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Αντώνη Μαυρομάτη, ανανεώνοντας το ραντεβού για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (WAKO)Athens Challenge που θα διεξαχθεί από τις 26 εώς τις 28 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Αξιοσημείωτο είναι το επίπεδο των αθλητών των ομάδων που συμμετείχαν καθώς και του σώματος διαιτησίας που έκαναν το πρωτάθλημα να κυλήσει ομαλά, με άψογη ροή μα πάνω απ’ όλα με την καλή τους διάθεση συνέβαλαν στο άρτιο αποτέλεσμα του πρωταθλήματος.

Δυναμικό παρόν με διακρίσεις από την αγωνιστική ομάδα των Warriors Tribe Kythira

Στο Ηράκλειο Κρήτης δίνοντας δυναμικό παρόν βρέθηκε και η αγωνιστική ομάδα των Warriors Tribe Kythira για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing.

Την αποστολή πλαισίωσαν οι:

Κωνσταντίνου Αννα, Φαμπιάν Τουσάι, Αλέξανδρος Mirceski, Μανούσος Χρήστος, Jaferai Christos, Ταλλάρου Βασιλική, Βέζος Βασίλειος, Χλαμπέας Θεόδωρος, Κατάρο Ρενάτο.

Με την καθοδήγηση του προπονητή τους Λόη Μιχαήλ κατέκτησαν τις κάτωθι θέσεις:

Κωνσταντίνου Αννα 2η θέση στην Α΄ κατηγορία στα -50kg KickLight

Tusaj Fabian 2η θέση στη Β’ κατηγορία στα -69kg Kick Light

Jaferai Christos 2η θεση στη Β’ κατηγορία στα -57kg Kick Light

Ταλλάρου Βασιλική 3η θέση Β’ κατηγορία στα-55kg Kick Light

Μανούσος Χρήστος 1η θέση σε 2 αγώνες εμπειρίας 8-10 ετών

Mirceski Αλέξανδρος 1η θέση σε 1 αγώνα εμπειρίας 8-10 ετών

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 × 5 =