Δευ, 28 Απρ 2025
15.9 C
Cythera

Ολοκληρώθηκαν τα τεστ του ΕΟΔΥ στα Κύθηρα.

Συνολικά 500 rapid tests (300 στη Χώρα και 200 στον Ποταμό) πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 29-30/10, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που μετέβη για αυτόν τον σκοπό στο νησί μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΣΙΡΙΓΟ FM, διαπιστώθηκε ένα θετικό δείγμα. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Παναγιώτης Μπαχτής, οι μοριακοί έλεγχοι που διενεργήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Κυθήρων “Τριφύλλειο”, έδωσαν επιπλέον δύο θετικούς στον ιό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στα 12.

Η συμμετοχή του κόσμου υπήρξε μεγάλη, σε σημείο να εξαντληθεί ο αριθμός των αρχικά προβλεπομένων τεστ. Η ιχνηλάτηση από τις Υγειονομικές αρχές συνεχίζεται, με τους Κυθήριους να επιδεικνύουν μέχρι τώρα μιαν αξιοθαύμαστη προσαρμογή στην τήρηση όλων των πρωτοκόλλων για την αναχαίτιση εξάπλωσης του ιού.

Δημοφιλή Άρθρα

Οι βασικές διαφορές μεταξύ Χριστιανών Ορθοδόξων και Καθολικών

Η Ορθόδοξη Εκκλησία ήταν ενωμένη με τους Καθολικούς μέχρι...

Δύο νέες θέσεις ιατρών προκηρύσσει το Γενικό Νοσοκομείο Κυθήρων – «Τριφύλλειο»

Δύο νέες μόνιμες θέσεις ιατρών προκηρύσσει το Γενικό Νοσοκομείο...
00:48:07

Χωρίς χάρτη στα Κύθηρα (βίντεο)

Νότια της Πελοποννήσου, στην είσοδο του Λακωνικού κόλπου, εκεί...

Η γύρα της Παναγίας στον Καραβά και την Πλατειά Άμμο

Με κατάνυξη και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε και φέτος στα πλαίσια...

Υποδοχή της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας και ορκωμοσία νέας νοσηλεύτριας στο Νοσοκομείο Κυθήρων

Σε κλίμα κατάνυξης και σεβασμού προς την τοπική θρησκευτική...
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img