oloi-mazi

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη: «Όλοι Μαζί – Κύθηρα – Αντικύθηρα» σχετικά με τα καταγγελλόμενα από τον Δασικό Υπάλληλο Κυθήρων αλλά και τις αποκαλύψεις στο Editorial του Kythera.News που αφορούν στον Δήμαρχο Κυθήρων Ευστράτιο Χαρχαλάκη. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ»

«Άλαλα τα χείλη»…

Άναυδοι οι Κυθήριοι και οι Αντικυθήριοι παρακολουθούν αποκαλύψεις και καταγγελίες οι οποίες βρίσκονται έξω από ότι έχουμε συνηθίσει έως τώρα.

-Αποκαλύπτεται ότι ο Δήμαρχος Κυθήρων έχει καταδικαστεί γιατί έστειλε επιστολή στον αρχηγό της ΕΛΑΣ κατακρίνοντας την απουσία εκπροσώπου της ΕΛΑΣ το 2018 από…δοξολογία! Στην δικαστική απόφαση γίνεται λόγος για συκοφαντική δυσφήμιση του αξιωματικού ενώ ο Δήμαρχος καταδικάστηκε να καταβάλει υψηλή χρηματική αποζημίωση…

-Με επώνυμη καταγγελία του δασικός υπάλληλος υποστηρίζει ότι ο Δήμαρχος τον κατήγγειλε  «στον προϊστάμενο της Υπηρεσίας μου, ότι χρησιμοποιώντας την ιδιότητά μου, κάνω προεκλογικό αγώνα σε άλλον υποψήφιο Δήμαρχο».

Ο απερχόμενος Δήμαρχος βεβαίως αρνείται ότι έκανε οτιδήποτε, κάνει λόγο για «κατασκευασμένες κατηγορίες προς την υπηρεσία του εν λόγω υπαλλήλου, με τις οποίες ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχω, εάν και εφόσον αυτές πράγματι υπήρξαν», και προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Οι εν λόγω αποκαλύψεις και καταγγελίες έρχονται σε συνέχεια άλλων καταγγελιών για απόπειρα φίμωσης δημοσιογράφων, για απειλές κατά πολιτών που έφταναν   μέχρι και ότι θα τους κάνει κατάσχεση της περιουσίας τους ή θα τους μηνύσει…

Είναι ο ίδιος Δήμαρχος που σε προεκλογική ομιλία του υποτίθεται ότι επιτίθετο «στα γνωστά παράκεντρα εξουσίας» και σε αυτούς  «που επί πολλά χρόνια θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι σαν «κληρονομικό δικαίω» πάτρωνες των Κυθήρων».  Το ίδιο πρόσωπο είναι…

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Για εμάς δεδομένες είναι μόνο οι αποφάσεις της δικαιοσύνης τις οποίες σεβόμαστε. Λαμβάνουμε υπόψη τις καταγγελίες (ιδιαίτερα όταν παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας) αλλά θα περιμένουμε και εδώ την ετυμηγορία της δικαιοσύνης. Είναι σίγουρο όμως ότι βαδίζουμε προς τις κάλπες της Κυριακής μέσα σε ένα τοξικό κλίμα για το οποίο ευθύνεται κυρίως ο κ.Χαρχαλάκης ο οποίος απειλεί όποιον του κάνει κριτική, όποιον αποκαλύπτει έργα και ημέρες του, ενώ χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να διασωθεί εκλογικά.

Δυστυχώς όμως για αυτόν οι Τσιριγώτες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να σκύψουν το κεφάλι και να υποστούν μια ακόμη πενταετία αυταρχικής και αναποτελεσματικής διακυβέρνησης.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

twenty − 19 =