Ένα πολύ λεπτό και συνάμα πολύπλοκο στην προσέγγισή του θέμα, θίγει σήμερα η ψυχολόγος/σεξολόγος, Τάνια Μπαταλαμά. Την διελκυστίνδα αυνανισμού-σεξουαλικής αλληλεπίδρασης από την σκοπιά του άνδρα.

Η επιστήμονας προσεγγίζει το θέμα μέσα από την εξίσωση ευκταίου-εφικτού στην οποία, μοιραία καταφεύγει ο άνδρας μέσα από την έκθεσή του στο πορνό. Αυτή είναι που τροφοδοτεί ανασφάλειες και στην ουσία ευνουχίζει συναισθηματικά, σε βαθμό αποκοπής από την πραγματικότητα. Αυτό που προτείνει, δε, είναι μια ουδέτερη «ματιά» στο πρόβλημα, η οποία, ουσιαστικά θα αφαιρέσει το υποκειμενικό απωθημένο από την εξίσωση και θα επιτρέψει στον άνδρα να εφαρμόσει τις επιτυχημένες τεχνικές αυτοικανοποίησης στην σεξουαλική αλληλεπίδραση, ενεργοποιώντας, παράλληλα, τα συναισθηματικά αντανακλαστικά απέναντι στην σύντροφό του.

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

12 + 7 =