philoxenia-2021

Για 20ή συνεχή χρονιά, ο Δήμος Κυθήρων συμμετείχε στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός για τον κλάδο του τουρισμού στη χώρα μας, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Philoxenia”, που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης – HELEXPO.

H PHILOXENIA αποτελεί την ετήσια συνάντηση των τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών στην Ελλάδα. Είναι το γεγονός που αφουγκράζεται την παγκόσμια τουριστική αγορά και συντονίζεται με τις ανάγκες του επαγγελματία και τις επιθυμίες του ταξιδιώτη, ώστε να μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη προορισμών και εμπειριών αλλά και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Επιχειρηματίες του τουρισμού, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων, αγοραστές (hosted buyers) από διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και απλοί επισκέπτες που αναζητούν πληροφορίες για την επόμενη ταξιδιωτική τους απόδραση, συνθέτουν το προφίλ μιας έκθεσης, η οποία 36 χρόνια τώρα, αποτελεί συνώνυμο του τουριστικού επιχειρείν.

Φέτος στην έκθεση αυτή, ο Δήμος μας παρουσίασε τη νέα του τουριστική ταυτότητα, (σχεδιασμός περιπτέρου, λογότυπα, έντυπα κλπ), κερδίζοντας τις εντυπώσεις επαγγελματιών και επισκεπτών.

cerigo-philoxenia-2021

Επίσης, παραχώρησε δωρεάν στον σύλλογο καταλυμάτων Κυθήρων, (ceriGO), σταντ και πρόσβαση στα b2b ραντεβού με τους hosted buyers, ώστε οι εκπρόσωποι του συλλόγου να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με επιχειρηματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο. Ο σύλλογος ceriGO στελέχωσε το σταντ του με τους κ.κ. Χριστίνα Σέλλη, Βρεττό Σκλάβο και Στάθη Φάρο οι οποίοι ενημέρωσαν επαγγελματίες και κοινό για τις υπηρεσίες που παρέχουν στα Κύθηρα.

Ο Δήμος Κυθήρων με την συμμετοχή του στην έκθεση αυτή ολοκλήρωσε το πλούσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του για το έτος 2021 και έχει αρχίσει ήδη να σχεδιάζει το πρόγραμμα του 2022 το οποίο θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two × five =