Νίκος Παλαιοκώστας: Αποφυλάκιση για τον βαρυποινίτη – Το σκεπτικό της απόφασης

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο Νίκος Παλαιοκώστας θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κατ’ οίκον στα Τρίκαλα.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κοζάνης έκανε ομόφωνα δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του πασίγνωστου βαρυποινίτη, κρατούμενου των φυλακών του Αγίου Στεφάνου, Νίκου Παλαιοκώστα.

Όπως μετέδωσε το pelop.gr, σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο Νίκος Παλαιοκώστας θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής κατ’ οίκον στα Τρίκαλα έχοντας τη δυνατότητα να εξέρχεται δύο φορές την εβδομάδα.

Στο ίδιο σκεπτικό, γίνεται φυσικά λόγος για τα σοβαρά προβλήματα υγείας καθώς επίσης και για την άριστη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια των 16 χρόνων της κράτησής του στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου.

Για λογαριασμό του Νίκου Παλαιοκώστα, την αίτηση της αποφυλάκισης χειρίστηκαν οι γνωστοί δικηγόροι Χρήστος Τσόλκας και Βασιλική Αλεξανδροπούλου.

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Ενημέρωση για την Παροχή Πρώτων Βοηθειών στην Κυθηραϊκή Αδελφότητα

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Κυθηραϊκή Αδελφότητα ενημερωτική...

Kythera Summer Edition 2026

Κυκλοφορεί η καλοκαιρινή, ελληνοαγγλική έκδοση της ανεξάρτητης πολιτιστικής εφημερίδας...

40ήμερο Μνημόσυνο Σταυρούλας Μπαμπούνη

Τελείται το Σάββατο 13 Ιουνίου 2026 και ώρα 09:30...

Ανασχηματισμός: Κώτσηρας, Μαρκόπουλος, Χατζηβασιλείου και Σούκουλη τα νέα πρόσωπα της κυβέρνησης

Ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι αλλαγές στο κυβερνητικό...

Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας: Διάθεση τεμαχισμένης ξυλείας

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων κάνει γνωστό...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img